Ad

4 Stable Stick

4 Stable Stick har kommit upp med dessa skjutstöd för exempelvis pyrsch, fågeljakt och för drevjakt. Skjutstödet har en väldigt låg vikt, men är tillverkat av ett väldigt starkt material. Med detta skjutstöd ligger vapnet stilla och stabilt medan du siktar, och du har samtidigt en stor rörlighet.

Lovordade och med mycket goda recensioner världen över! Detta skjutstöd används när man står upp, sitter ner, knästående och i brant terräng. 

www.frisport.se

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-01-05

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.