Ad

Man åtalas för jaktbrott och smitning från trafikolycksplats

Den 17 december kördes en älg ihjäl i Torsby kommun i Värmland, men istället för att anmäla olyckan så smet mannen från platsen. Nu åtalas han för jaktbrott och smitning från trafikolycksplats.

smitning

OBS: Älgen på bilden är inte den som beskrivs i texten.

SVT Nyheter Värmland rapporterar att mannen, som är i 50-årsåldern, senare även tog med sig älgen, trots att den borde tillfallit jaktlaget i området.

Mannen åtalas även för grovt rattfylleri då han efter att ha kört av vägen ertappades med minst en promille i blodet i samband med en kontroll. Mannen hävdar dock att olyckan inte berodde på berusning.

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-01-16

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.