Ad

Ett av många företag som väljer att synas på Swedish Game Fair – Kryssningen 2019 är Garmin

Ett av många företag som väljer att synas på Swedish Game Fair – Kryssningen 2019 är Garmin. Built to last är tre enkla ord som beskriver en avancerad verksamhet. Under åtta års tid har Garmin utvecklat och förädlat elektronik som förgyller och förenklar jaktupplevelsen för alla oss jägare. De erbjuder komplett utrustning med hundpejl, bågsikte och klockor och många av deras enheter är kompatibla med varandra så att du som jägare ska kunna njuta av jakten samtidigt som du har full kontroll.

Under Swedish Game Fair’s kryssning i mars har alla besökare chansen att prova på deras produkter och prata med några av deras drygt 11 000 anställda som ständigt jobbar för att hjälpa sina kunder att kunna navigera enklare och mer lustfyllt genom tillvaron.

Boka din monter via www.swedishgamefair.se 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-01-08

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #2

Februari är här och vi kan erbjuda ännu ett fullspäckat nummer. Månadens omslag pryds av den norska jaktprofilen Joakim Pettersen som driver en av Nordens största jaktbloggar. Under ett pass pratade vi om jaktglädje och hemligheten bakom hans popularitet.
Läs tidningen »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.