Ad

Ett av många företag som väljer att synas på Swedish Game Fair – Kryssningen 2019 är Garmin

Ett av många företag som väljer att synas på Swedish Game Fair – Kryssningen 2019 är Garmin. Built to last är tre enkla ord som beskriver en avancerad verksamhet. Under åtta års tid har Garmin utvecklat och förädlat elektronik som förgyller och förenklar jaktupplevelsen för alla oss jägare. De erbjuder komplett utrustning med hundpejl, bågsikte och klockor och många av deras enheter är kompatibla med varandra så att du som jägare ska kunna njuta av jakten samtidigt som du har full kontroll.

Under Swedish Game Fair’s kryssning i mars har alla besökare chansen att prova på deras produkter och prata med några av deras drygt 11 000 anställda som ständigt jobbar för att hjälpa sina kunder att kunna navigera enklare och mer lustfyllt genom tillvaron.

Boka din monter via www.swedishgamefair.se 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-01-08

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #6

Den här gången pryds omslaget av Jens Kjaer Knudsen som tillsammans med Thomas Lindy Nissen var iväg på en strapatsrik tur uppe i bergen i jakt på de spanska manfåren. Det blir såklart även fiskeläsning! Månadens artiklar handlar om bottenmete efter abborre och om hur man lyckas fånga de riktigt stora gäddorna i sina hemmavatten.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com