Älgjägare attackerad av björn

I helgen attackerades en älgjägare av en björn i Myckelgensjö i Örnsköldsvik kommun. En rutinmässig anmälan om grovt jaktbrott gjordes, men den första bedömningen från polisen är att jägaren handlade i nöd.

Läs hela inlägget >>

Fat Wrench Momentskruvmejsel

Med Fat Wrench 10 bits blir det korrekt montering av kikarsikten, skenor, klackar och andra enklare vapenarbeten mycket lätt att utföra själv utan risk att dra sönder skruvar eller använda för högt eller lågt åtdragningsmoment.

Läs hela inlägget >>

Eberlestock Bandit

Nya Bandit ersätter Sawed Off! Ny dagsturssäck från Eberlestock. Förberedd för vätskesystem. Utrymme i locket med invändiga fack. Frontöppnad. Många packmöjligheter utvändigt. Finns i 5 olika färger.

Läs hela inlägget >>

Bearskin URSUS LIGHT BLAZE 

En helt nyutvecklad jaktjacka, inspirerad av klassiska URSUS CAMO JACKET som är många svenska och europeiska jägares favorit! Den här lättare varianten funkar lika bra även tidigare på hösten, men det dubbla tyget av borstad tricot tillsammans med ett avancerat TPU-membran med bra andningsegenskaper håller dig varm även i vinter om du ser till att ha ordentligt under.

Läs hela inlägget >>

Aggressiv älg i Lindome skjuten

Under söndagen sköts den älgko som sedan i somras gjort livet surt för invånarna i Lindome. Tillsammans med två kalvar har de rört sig ibland villaområdena och under de senaste månaderna har två kvinnor skadats svårt efter älgattacker.

Läs hela inlägget >>

GRS Bifrost

GRS har alltid varit ledande inom utvecklingen av innovativa produkter och de kan nu stolt presentera nästa generations gevärskolvar.

Läs hela inlägget >>