Bearskin THERMO DUO PACK

Termosar med vakuumkonstruktion för bästa isoleringsförmåga, lämplig för både kalla och varma drycker. BPA-fri med såväl inner- som ytterväggar av rostfritt stål. Termosarna passar lika bra i ryggsäcken som i mugghållaren på bilen och är försedd med en vid öppning för att underlätta påfyllning och diskning. Lätt att hälla ur och behaglig att hålla i även när den är fylld med kokhett thé eller kaffe!

Läs hela inlägget >>

Bearskin BEARPROOF PRECISION

En smart och praktisk lösning för att slippa göra dyra kolvanpassningar. Bearproof Precision är en robust och stabil kolvkamshöjare som är anpassad för alla typer av väder och ger en skön anläggningsyta mot kinden.

Läs hela inlägget >>

Klart för stängsel mellan Danmark och Tyskland

Under måndagen sade den danska Miljøstyrelsen ja till ett viltstängsel på gränsen mellan Danmark och Tyskland. Stängslet ska hålla vildsvin borta och därmed även den afrikanska svinpesten. Danmarks ekonomi skulle drabbas hårt om sjukdomen drabbade landet på grund av tamgrisproduktionen, men förslaget har mött kritik.

Läs hela inlägget >>

Vildmarken testar Zodiac Team Pro Waterproof

Vi på Vildmarken har jakten som både nytta och nöje och har hundratals jaktdagar per år, vilket också gör oss till utomordentliga testpiloter av båda nya produkter och klassiker. Den här gången har vi tagit testat Zodiacs trotjänare och kanske mest tåliga radio, Team Pro+ Waterproof. 

Läs hela inlägget >>

Ökad älgstam i Värmland

Spillningsinventering visar att älgstammen kan vara på väg upp igen. Resultaten kan dock vara lite osäkra på grund av den svåra vintern och den mycket torra sommaren – något som kan ha påverkat antalet födda kalvar och överlevande fram till höstens jakt.

Läs hela inlägget >>