7 tips för tröga isgäddor

Gäddan är ofta aktiv och huggvillig hela vintern och ismetet är som regel en grymt effektiv metod. Men det kommer alltid bakslag och perioder när fisket är svårt och oförutsägbart. Vi ger dig tipsen som överlistar stora, svårflörtade isgäddor. 

Läs hela inlägget >>

Jakten på jakten

Föredrar du jakten på jakten och förmånligare priser eller komfort till lite högre kostnad när du bokar din jaktresa? Frederik Bülow har tittare närmare på vad som är viktigt för jägare världen över när det ska arrangeras en jaktresa till en ny destination.

Läs hela inlägget >>

Allmän fostran och inlärning

Varje månad delar den duktige och uppskattade dressören och instruktören Mattias Westerlund, från Hundskolan Vision och Webdog, med sig av sina bästa tips vad gäller jakthunden i träning och jakt. Den här gången var temat allmän fostran och inlärning.

Läs hela inlägget >>

Månadens stafettprofil: Per Nordwall

Eftersom Magasin Vildmarken vill lära känna er lite bättre så skickar vi månatligen ut en stafettpinne till jägarna därute och så får vi se om vi någonsin kommer i mål! Den här gången skickade Nathalie Larsson vidare till Per Nordwall och han kan ni lära känna lite bättre nedan.

Läs hela inlägget >>

Så slipar du dina knivar

Tillvaratagning och inte minst matlagning går hand i hand med jakt och fiske. Men även för det jobbet krävs att verktygen är i trim! Varje månad ringer vi upp Tormeks Mattias Landgren för att prata om hur man slipar sina verktyg på bästa sätt. Den här gången tar han oss steg för steg igenom hur du slipar dina köksknivar!

Läs hela inlägget >>