Onsdag 24 april: IPSC-skytte med Magnus Boström och NORMA

Datum

17 apr 2024
Utgånget

Är du nyfiken på sporten IPSC (eller dynamiskt skytte som det också kallas)? Nu har du en unik möjlighet att tillsammans med NORMA och instruktören Magnus Boström djupdyka in i denna fascinerande värld. Den 24 april öppnar Vildmarken Skytte- och Eventcenter upp dörrarna för en exklusiv prova-på-upplevelse utöver det vanliga.

IPSC står för International Practical Shooting Confederation och är en sportskyttegren som prioriterar snabbhet, precision – och inte minst ett strategiskt tänk. Varje bana är unik och kräver att skytten anpassar sig till nya scenarier och målkonstellationer. Deltagarna tävlar inte bara mot varandra utan även mot klockan, vilket gör tiden till en viktig faktor.
Under den två timmar långa sessionen kommer Magnus att ge dig en grundlig introduktion till sporten, dess historia och dess utrustning. Du kommer att få en chans att provskjuta olika typer av pistoler och gevär som är speciellt utformade för IPSC, och du garanteras att avfyra minst 50 skott. Detta är en fantastisk möjlighet att få praktisk erfarenhet och lära dig grunderna i en av de mest dynamiska och spännande sportskyttegrenarna.

För din bekvämlighet och säkerhet tillhandahåller vi skyddsglasögon och hörselskydd. Evenemanget erbjuder en sällsynt inblick i dynamiskt skytte och ger dig chansen att utveckla dina färdigheter under vägledning av en professionell instruktör.

Detaljer:

• Datum: 24 april

• Tid: 2 timmars session

• Pris: 799 kr (för medlemmar 499 kr)

• Platser: 10 platser tillgängliga. Först till kvarn gäller! Anmäl dig via www.vildmarken.se/reportage/prova-pa-kvall-ipsc-skytte
Oavsett om du är en erfaren skytt som vill utforska nya aspekter av ditt intresse, eller någon som är nyfiken på att lära dig mer om sportskytte, erbjuder detta evenemang en unik och spännande upplevelse. Missa inte chansen att utforska dynamiken och skickligheten som krävs i IPSC. Anmäl dig idag och ta ditt första steg mot att bli en del av den växande gemenskapen av dynamiska skyttar.
Hoppas vi ses på Vildmarken Skytte- och Eventcenter den 24 april för en oförglömlig upplevelse med dynamiskt skytte!

Evenemanget är avslutat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *