Nu på lördag: Fritt drop-in-skytte för medlemmar 10.30-12.30

Datum

20 jan 2024
Utgånget

Nu på lördag erbjuder vi alla nyblivna medlemmar att kostnadsfritt testa på vår skjutbiograf! Under två timmar mellan kl. 10.30 och 12.30 kan ni turas om att uppleva skytte på jaktsituationer bestående av en buffé av jaktscenarion med älgar, vildsvin, hjortar – och eventuellt en snabbvisit till den afrikanska savannen!

Gällande vapen så är ni välkomna att ta med ditt eget (OBS! I vapenfodral), och för dig som vill testa något av våra testvapen (en Mauser M18 i standardutförande, M18 i GRS-kolv, en Blaser R8 Professional eller en Sauer 404 i trästock) så finns dessa till förfogande att testa med kikarsikte eller rödpunktsikte. Observera att kostnad för skott som skjuts i biografen tillkommer. Vill du ta med egen ammunition så är endast fabriksladdad ammunition från Norma godkänd att skjuta med. Övriga timmar under lördagen är bokningsbara av både medlemmar och icke-medlemmar. Vill du bli medlem så kan detta göras på plats i kassan, eller genom formuläret här!

För att sätta ytterligare guldkant på denna lördag bjuder vi även på kaffe och korv från klockan elva (gäller så långt korvlagret räcker)! Välkomna till Vildmarken Skytte- och Eventcenter!

Evenemanget är avslutat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *