Inlägg av: Jessica Davidsson

Skador, skador och skador

Jaktsäsongen börjar lida mot sitt slut. Säsongen började bra för min del, fick skjuta mig min första bock den 16 augusti.

Under älgjakten var det stolpe ut för min del, hade guldläge flera gånger men alltid fel älg. Våran jämthund Knut har haft en tuff säsong, 2 halsinfektioner, sprättad av vildsvinsgalt TVÅ gånger, fläkt klo och nu trasig trampdyna. Vi har insett hur sårbart det är med bara en älghund så får nog bli att införskaffa en till så småningom. Knut är bara 1 år och 9 månader så han har hunnit med mycket. Trots alla skador så har han hunnit jaga lite emellanåt, bästa är att skadorna inte har påverkat honom allt för mycket. Lite hetare i upptagen än tidigare men om det beror på skadan eller är lite unghundsfasoner är svårt att svara på. Vi ska trots allt detta försöka starta honom på prov innan säsongen är slut, lite chansning med tanke på hur säsongen har sett ut men har han en bra dag så har han kapacitet till att utföra ett bra prov, den som lever får se 😊 

Nästa vecka ska vi hämta hem en ny valp, mer om honom nästa gång.

/@jessicadavidsson87 

Ad

Se även ...

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »