Kategori: Vapen

Välj i menyn för att sortera bland olika kategorier.

Howa 1500

Howa 1500 har genom åren gjort sig känd som en tillförlitlig ”tätskjutare” med hög säkerhet. Lättviktsbössa eller långhållsrigg.

Läs hela inlägget >>

GRS Bifrost

GRS har alltid varit ledande inom utvecklingen av innovativa produkter och de kan nu stolt presentera nästa generations gevärskolvar.

Läs hela inlägget >>

GRS Hybrid

År av erfarenhet från både civilt och militärt prickskytte ligger bakom utvecklingen av denna kolv som inte lämnar någon detalj åt slumpen.

Läs hela inlägget >>

Ta ditt övningsskytte till en ny nivå

Övningsskytte är en stor del av mitt jägarliv. Det är timmarna jag lägger ner på skjutbanan som gör mig till en mer självsäker skytt och det är där jag lär känna mina begränsningar och kan fila på mina färdigheter. Jag är ingen skjutinstruktör, men med denna artikel vill jag så ett frö hos fler som vill utvecklas inom jaktskytte. 

Läs hela inlägget >>

Schmidt & Bender Zenith 3-12*50

Olika typer av jakt och klimat innebär helt olika förutsättningar, därför erbjuder Schmidt & Bender ett brett utbud av kikarsikten i två olika produktlinjer: Den traditionella Klassik-linjen, som förverkligar den traditionella stilen i form och funktion, och den framtidsinriktade Zenith-linjen som är omisskännligt präglad av framstegs- och estetikmedvetenhet.

Läs hela inlägget >>

Leupold VX-R

Leupold VX-R kikarsikte är den senaste innovationen från företaget vars namn är synonymt med det finaste inom jaktoptik. Leupold kombinerade det bästa inom belysningsteknologin med ett exklusivt ’FireDot’ riktmedel och skapade en ny typ av kikarsikten.

Läs hela inlägget >>