Kategori: Vapen

Välj i menyn för att sortera bland olika kategorier.

Magasin Vildmarken testar Mauser 18

Mauser har ett sedan 140 år ett gott rykte som vapentillverkare. Grunden i Mausers vapentillverkning har alltid varit tillförlitlighet och kvalitet. Mauser M18 är inget undantag från denna tradition. Magasin Vildmarken har fått låna ett exemplar för att se vad det gick för.

Läs hela inlägget >>

Stort intresse för Garmin Archery Open

Den första upplagan av Garmin Archery Open har gått av stapeln. Bågtävlingen arrangerades av Garmin, ProArchery och Ulkeröd Gård i nordöstra Bohuslän dit 50 deltagare åkte för att tävla i de varma och vackra skogarna. Med ett lyckat första arrangemang tar de nu sikte mot framtiden.

– Vi har redan flera anmälningar klara till nästa år vilket känns mycket stimulerande, säger Marcus Bjärneroth, Garmins Nordiska Marknadsdirektör.

Läs hela inlägget >>

Vildmarken testar Armsan Phenoma Carbo

På Magasin Vildmarkens redaktion är vi fullfjädrade fågeljägare. Och det som är på tapeten i skrivande stund är skyddsjakt på nysådda åkrar där de starkt växande antalet grågäss tar plats i hundratal. Med oss hade vi en ny turkisk halvautomat – Phenoma Carbo.

Läs hela inlägget >>

En färgstark nyhet från CZ Brno – 455 Thumbhole Yellow

Tjeckiska CZ växer ständigt i popularitet och är numera en av de mest sålda småviltsstudsarna i landet. CZ 452 var en stor framgång som följdes av CZ 455. Nu har det blivit dags för en ny variant av den sistnämnde, nämligen den färgstarka nyheten ”Thumbhole Yellow”. Magasin Vildmarken har självklart testat.
Läs hela inlägget >>

Merkel RX Helix: Jaktia Edition

Helix-systemets alla tekniska fördelar paketerat i glasfiberförstärkt composit. Specialutgåvan till butikskedjan Jaktia av Merkel RX Helix kombinerar estetik med prestanda och är en riktig slitvarg med mjuk greppvänlig yta i mörkgrön kulör.
Läs hela inlägget >>