Kategori: Vapen

Välj i menyn för att sortera bland olika kategorier.

Leatherman Skeletool CX

Leatherman Skeletool CX är ett multiverktyg skapat för att vara allt annat än överflödigt. Här hittar du bara de mest nödvändiga verktygen, men rejäla sådana. Långa, kraftiga blad och andra kraftfulla funktioner.

Läs hela inlägget >>

T3X Lite ADS

Tikka T3X Lite är byggd på T3-lådan med två låsklackar. Slutstycket i rostfritt stål har fjäderbelastad utkastare och kan enkelt plockas isär för rengöring och vård, T3x har en djupare och längre utkastarport för ett förbättrat utkast, och gör det även enklare att skottvis toppmata bössan. 

Läs hela inlägget >>

Marttiini Wild Boar

Det finska företaget Marttiini bildades 1928 av Jann Marttiini som konstruerade den första kniven ”Lynx”. Företaget har en lång tradition att producera perfekta knivar av högsta kvalitet. Marttiini-knivar är lämpliga för jakt, fiske, camping, hushåll eller professionell användning.

Läs hela inlägget >>

Magasin Vildmarken testar Mauser 18

Mauser har ett sedan 140 år ett gott rykte som vapentillverkare. Grunden i Mausers vapentillverkning har alltid varit tillförlitlighet och kvalitet. Mauser M18 är inget undantag från denna tradition. Magasin Vildmarken har fått låna ett exemplar för att se vad det gick för.

Läs hela inlägget >>

Stort intresse för Garmin Archery Open

Den första upplagan av Garmin Archery Open har gått av stapeln. Bågtävlingen arrangerades av Garmin, ProArchery och Ulkeröd Gård i nordöstra Bohuslän dit 50 deltagare åkte för att tävla i de varma och vackra skogarna. Med ett lyckat första arrangemang tar de nu sikte mot framtiden.

– Vi har redan flera anmälningar klara till nästa år vilket känns mycket stimulerande, säger Marcus Bjärneroth, Garmins Nordiska Marknadsdirektör.

Läs hela inlägget >>

Vildmarken testar Armsan Phenoma Carbo

På Magasin Vildmarkens redaktion är vi fullfjädrade fågeljägare. Och det som är på tapeten i skrivande stund är skyddsjakt på nysådda åkrar där de starkt växande antalet grågäss tar plats i hundratal. Med oss hade vi en ny turkisk halvautomat – Phenoma Carbo.

Läs hela inlägget >>