Kategori: Prylar

Välj i menyn för att sortera bland olika kategorier.

Z-aim Danne G

Z-aim Danne G är en mycket smart hopfällbar kamin med ett nästan oändligt antal användningsområden inom jakt och friluftsliv. Kaminen levereras packad i en tillhörande väska med bärremmar och axelband komplett med 2,4 meter rökrör och gnistfälla förvarat direkt inne i kaminen.

Läs hela inlägget >>

Hawke Stålringar 34 mm

Stålringar med hög precision och finish. Fyra skruvar i överfallen ger ett jämt och säkert grepp om kikartuben, detta är unikt för stålfästen i den här prisklassen som normalt sett bara har två skruvar.

Läs hela inlägget >>

Härkila Nite HSP Pullover

Vindtät, ventilerande och temperaturreglerande tröja i Actiwool som är perfekt när du rör dig mycket. Med HSP™ Härkila StormPro membranteknologi, utvecklad för jägare. Dragkedjan framtill är placerad med förskjutning jämfört med övriga lager. Finns i flera färger.

Läs hela inlägget >>

Mantis 50R

En mycket liten och nätt elektronisk speldosa med ett stort antal förladdade läten för många djurarter. Mantis är väldigt enkel att använda och lätt att ta med sig.

Läs hela inlägget >>

Fat Wrench Momentskruvmejsel

Med Fat Wrench 10 bits blir det korrekt montering av kikarsikten, skenor, klackar och andra enklare vapenarbeten mycket lätt att utföra själv utan risk att dra sönder skruvar eller använda för högt eller lågt åtdragningsmoment.

Läs hela inlägget >>