Kategori: Prylar

Välj i menyn för att sortera bland olika kategorier.

AXIS tar jägarna nära viltet

Genom att utgå från djurens seende har Härkila tagit fram ett helt nytt kamouflagemönster inför den kommande jaktsäsongen. Axis är namnet på denna spännande produkt som ökar möjligheterna att kunna ta sig riktigt nära. 

Läs hela inlägget >>

Aimpoint H-2 – Driven Hunt Edition

Det kompakta Aimpoint Micro H-2 har en drifttid på upp till fem år på samma CR-2032-batteri, och man har 12 ljusstyrkelägen för att hitta optimal position beroende på omgivande ljus. Siktet är helt vattentätt och är designat för att tåla extrema temperaturer, hård hantering och tuffa miljöer som en jägare kan tänkas stöta på under jakt och förflyttning.

Läs hela inlägget >>

Genzo Dual Blade

Genzo Dual Blade är en kombinerad fickkniv och buköppnare som gör att du alltid är redo för kommande utmaningar. Du byter snabbt och enkelt blad beroende på ditt behov. Båda bladen går även att fälla in samtidigt, vilket gör kniven liten och smidig när den ej används. Handtaget är gummerat och format för att du ska få bästa möjlig grepp.

Läs hela inlägget >>

Vildmarken testar Armsan Phenoma Carbo

På Magasin Vildmarkens redaktion är vi fullfjädrade fågeljägare. Och det som är på tapeten i skrivande stund är skyddsjakt på nysådda åkrar där de starkt växande antalet grågäss tar plats i hundratal. Med oss hade vi en ny turkisk halvautomat – Phenoma Carbo.

Läs hela inlägget >>

Rapala Super Shadow Rap

Rapala Super Shadow Rap kan vevas hem som en vanlig wobbler med en rullande gång, jerkas hårt för en oregelbunden bred sida-sida gång för att täcka vatten eller twitchas sakta när du vill stanna i huggzonen.

Läs hela inlägget >>

Tracker SUPRA Lady

Tracker SUPRA är en utveckling av dess tidigare modell G1000, som då var världens första hundpejl som arbetar på både 2G- och 3G-nätet. Med en kraftfullare antenn ger SUPRA den bästa möjliga mottagningen, även under extrema förhållanden.  Utvecklingen av hundpejlar har under de senaste åren gått som tåget.

Läs hela inlägget >>