Kategori: Prylar

Välj i menyn för att sortera bland olika kategorier.

Leupold VX-R

Leupold VX-R kikarsikte är den senaste innovationen från företaget vars namn är synonymt med det finaste inom jaktoptik. Leupold kombinerade det bästa inom belysningsteknologin med ett exklusivt ‘FireDot’ riktmedel och skapade en ny typ av kikarsikten.

Läs hela inlägget >>

Sasta Peski Anorak

Högprestanda och grym teknologi gömd i känslan och komforten av 100% bomull. Tillverkad i Ventile, vilket gör denna anorak till din bäste vän under vandring, jakt och fiske där du vill ha ett så lätt plagg som möjligt, som ändå skyddar dig från moder naturs väderomslag.

Läs hela inlägget >>

Nordik Plain Pain

Nordik Plain Pain är en lättblåst lockpipa som kan användas helt utan händer. Det innebär att man har händerna fria till vapnet i snabba jaktsituationer.

Läs hela inlägget >>

Leatherman Skeletool CX

Leatherman Skeletool CX är ett multiverktyg skapat för att vara allt annat än överflödigt. Här hittar du bara de mest nödvändiga verktygen, men rejäla sådana. Långa, kraftiga blad och andra kraftfulla funktioner.

Läs hela inlägget >>

T3X Lite ADS

Tikka T3X Lite är byggd på T3-lådan med två låsklackar. Slutstycket i rostfritt stål har fjäderbelastad utkastare och kan enkelt plockas isär för rengöring och vård, T3x har en djupare och längre utkastarport för ett förbättrat utkast, och gör det även enklare att skottvis toppmata bössan. 

Läs hela inlägget >>

Två nya filmer från Jakt För Livet!

I den ena filmen får du följa med i en helt ny serie där ni får se jakt på nordiska rovdjur. Följ med Robert och Nathalie som tillsammans med deras hundar jagar björn, lodjur, järv och räv i Sverige och Norge. Filmen bjuder på många spännande scener, bland annat en påskjuten björn som går till anfall mot en passkytt, en skyddsjakt på en stor slagbjörn i Norge och unika scener på jakt efter järv i Sverige.

Läs hela inlägget >>