Kategori: Knivskolan

Välj i menyn för att sortera bland olika kategorier.

Knivskolan: Tormek svarar på läsarfrågor

Varje månad hjälper Tormeks Mattias Landgren oss med sina bästa tips och råd om hur man håller sina verktyg och redskap riktigt vassa. – Vi kommer bjuda på småtipsen och saker som vi snappat upp efter många timmar framför maskinen, säger Mattias Landgren.

Läs hela inlägget >>

Knivskolan: Läsarfrågor

Varje månad delar Tormeks Mattias Landgren med sig av tips och råd om hur man slipar sina verktyg på bästa sätt.  Varje månad får vi in mängder av frågor från er läsare, och i detta nummer svarar Mattias på några av de mest förekommande frågorna!

Läs hela inlägget >>

Så slipar du dina köksknivar

Tillvaratagning och inte minst matlagning går hand i hand med jakt och fiske. Men även för det jobbet krävs att verktygen är i trim! Varje månad ringer vi upp Tormeks Mattias Landgren för att prata om hur man slipar sina verktyg på bästa sätt. Den här gången tar han oss steg för steg igenom hur du slipar dina köksknivar!

Läs hela inlägget >>

Knivskolan Live på Swedish Game Fair-mässan!

Mattias Landgren från Tormek delar månatligen med sig av sina bästa tips på hur man slipar sina verktyg. I rollen som Country Sales Manager reser han land och rike runt och den 21–23 maj svänger han glädjande nog förbi Tullgarn. Förutom att närvara i Tormeks egen monter vid Slottsarenan (E:07) så kommer han även ha Knivskolan Live i Magasin Vildmarkens dito.

Läs hela inlägget >>

Knivskolan: Så slipar du din yxa

I varje nummer av Magasin Vildmarken delar våra vänner på Tormek med sig av sina bästa tips för hur man håller sina verktyg riktigt vassa och skarpa – och vi utgår som alltid från Tormek T-4 Bushcraft, deras slipmaskin för jakt- och fritidsrelaterade produkter.

Läs hela inlägget >>