Kategori: Jaktfilm

Välj i menyn för att sortera bland olika kategorier.

Jimmy Stening aktuell med Wild Scandinavian Way

Jimmy Stening är ett välbekant namn för såväl grillentusiaster som Vildmarkens läsare. Nu är han högaktuell med Wild Scandinavian Way – en filmproduktion innehållandes de fyra elementen jakt, fiske, hiking och matlagning.

– Allt började med att jag träffade Brian Bojsen när jag var med och anordnade ett event i Karibien. Han berättade om en idé han hade och undrade om jag ville vara med i projektet, säger Jimmy Stening.

Läs hela inlägget >>

Vildmarken Play: Björnjakt med närkontakt

Vildmarkens Stefan Vänersand tar rygg på en av Nordens främsta rovdjursjägare, Jon Steinar Vangen från Norwegian Outfitters, under den svenska björnjakten. Jon Steinars hundar har ståndskall på en stor och aggressiv björn i den här filmen som börjar med en stillsam ansmygning och slutar i dramatisk närkontakt!
Läs hela inlägget >>

Ny jaktfilm: Rådjursjakt på Härkila

Rådjursjakten är här och Kjell och Emil Lennartsson på Härkila har lagom till premiären släppt en ny jaktfilm där tittarna får vara med när far och son pyrschar några fina bockar i början av säsongen – och jagar med sina drevrar under senhösten.
Läs hela inlägget >>

Free range hunting i Sydafrika

På Norma Academy kan man ta del av utbildande innehåll som syftar till att inspirera jägare och sportskyttar till nya och spännande äventyr. Här kan man bland annat hitta Hunting free range in South Africa, en filmserie där tittarna får följa med Edvard Lundberg och Calle Gårdman när de åker till Sydafrika för jakt i storslagen natur.
Läs hela inlägget >>

Ny miniserie: Björnjakten 2019

I serien Björnjakten 2019 får vi följa med jaktprofilen Rasmus Boström och hans närmaste jaktkamrater ut på björnjakt. Serien består av tre timslånga avsnitt där man på klassiskt Bearplay-manér får klok och intressant vägledning av Rasmus samtidigt som han visar hur björnjakt med löshund går till.
Läs hela inlägget >>