Kategori: Jaktfilm

Välj i menyn för att sortera bland olika kategorier.

Free range hunting i Sydafrika

På Norma Academy kan man ta del av utbildande innehåll som syftar till att inspirera jägare och sportskyttar till nya och spännande äventyr. Här kan man bland annat hitta Hunting free range in South Africa, en filmserie där tittarna får följa med Edvard Lundberg och Calle Gårdman när de åker till Sydafrika för jakt i storslagen natur.
Läs hela inlägget >>

Ny miniserie: Björnjakten 2019

I serien Björnjakten 2019 får vi följa med jaktprofilen Rasmus Boström och hans närmaste jaktkamrater ut på björnjakt. Serien består av tre timslånga avsnitt där man på klassiskt Bearplay-manér får klok och intressant vägledning av Rasmus samtidigt som han visar hur björnjakt med löshund går till.
Läs hela inlägget >>

JAKTFILM: Rävjakt med stövare och terrier på Härkila

Kjell Lennartsson har alltid släpat omkring på stillbildskameran när han jagar. För fem år sedan tog kompletterade han utrustningen med en filmkamera och sedan dess har producerat många uppskattade jaktfilmer – både här hemma och under utlandsäventyren. Hans senaste film berör ett tema som alltid fascinerat honom, nämligen rävjakt.

Läs hela inlägget >>

Nya regler gällande återkameror

Sedan den nya dataskyddsförordningen trädde i kraft i slutet av maj så är det möjligt för jägare att sätta upp åtelkameror utan att söka något tillstånd. Värt att notera är dock att kamerans ägare fortfarande är ansvarig att behandlingen av personuppgifter inte bryter mot dataskyddsförordningen.

Läs hela inlägget >>