Kategori: Jakt

Välj i menyn för att sortera bland olika kategorier.

Knall och fall med Norma TIPSTRIKE

I drygt 100 år har Norma varit det givna valet för jägare och skyttar över hela världen. Den svenska ammunitionstillverkaren fortsätter att utveckla premiumammunition och vi har fått möjlighet att utvärdera en av deras senaste kulor under säsongen.
Läs hela inlägget >>

Jakreportage: Rough Shooting i Skåne

Dagarna innan årets älgjakt drog igång var vi bjudna till Sveriges södraste delar. Första stoppet var siktestillverkaren Aimpoint i Malmö. Där fick vi en presentation av nya Micro S-1, något vi senare skulle få stor nytta av ute på jaktäventyr.
Läs hela inlägget >>

Mikael Tham – Med jakt i blodet

Mikael Tham är ett känt namn i jaktkretsar. Han är entreprenören som på senare tid är mest känd för sina filmer. Han är även en framgångsrik produktutvecklare med bland annat en skyddsväst för vildsvinshundar som snabbt vuxit i popularitet. När vi först träffar honom berättar han att han jagat sedan barnsben och verkligen har jakten i blodet.
Läs hela inlägget >>

Drevjakt i världsklass

I mer än 40 år har Polen varit Europas jaktland nummer ett, åtminstone om man räknar till antalet jägare som åker till Polen varje år. Under de senaste åren har Vildmarken rest till norra Polen för att uppleva drevjakt i världsklass.
Läs hela inlägget >>