Kategori: Jakt

Välj i menyn för att sortera bland olika kategorier.

Andjaktspremiär med Norma Wetland

Sedan 1902 har Norma utvecklat och tillverkat kulammunition i absolut toppklass för jägare och sportskyttar runt om i världen. Tillsammans med några av dem, närmare bestämt VM-medaljörerna Nathalie Larsson, Rebecka Bergkvist och Victoria Larsson, och de helhjärtade jägarna Viktoria af Sandeberg och Ulrika Karlsson-Arne, begav vi oss till Finspång och en efterlängtad andjaktspremiär som skulle visa sig bjuda på både goda skratt och fällda fåglar.

Läs hela inlägget >>

Bockjakt i Sydfrankrike

Det är inte alldeles lätt att hitta outfitters som erbjuder bockjakt på destinationer där bågjakt är tillåtet. Men Frederik Bülows envishet lönade sig och ledde honom i förlängningen till en minnesvärd och magisk tur i södra Frankrike.


Läs hela inlägget >>

Bockjakt med Clausen Roedeercall Pro

Kristoffer Clausen är en av Norges främsta jaktprofiler med över 20 års erfarenhet av att producera jaktfilm. Vi som har följt honom under resans gång har förstått att det är lockjakten som ligger honom varmast om hjärtat. Nyligen fick vi på Magasin Vildmarken hänga med honom till Polen under högbrunsten för att få uppleva jakten genom hans ögon – och samtidigt prova hans nya rådjurspipa.
Läs hela inlägget >>

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com