Kategori: Fiske

Välj i menyn för att sortera bland olika kategorier.

Felix Frey på pallen i Frankrike

Årets europeiska mästerskap för Hobie–kajaker gick av stapeln 7–9 september i sjön Lac de Lacanau i sydvästra Frankrike. Jonny Areskoug fick följa med Sveriges representant Felix Frey på en spännande resa – från de taktiska och tekniska förberedelserna till att på nära håll följa Felix ute på vattnet under två nervkittlande tävlingsdagar.

Läs hela inlägget >>

Så lyckas du med gäddfisket

Jakten på gäddan är för många årets höjdpunkt, men som alla vet så kan gäddfisket vara nyckfullt och resultera i båda totallyckade pass och nedslående sådana. Tomas ”Gäddgapet” Nilsson ger här svar på många frågor och funderingar om hur man bäst går till väga för att få en så lyckad upplevelse som möjligt.

Läs hela inlägget >>

Borgs Motor vill öka fiskeintresset

Ända sedan 1918 då cykeltillverkningen i Kumla startades upp har Borgs Motor AB varit synonymt med genuin hantverkstradition. Sedan 60 år tillbaka förknippas företaget dock främst med båtar, motorer och marina tillbehör. Ägaren Daniel Kedestig ser fram emot att träffa Swedish Game Fairs besökare igen.
Läs hela inlägget >>

Magasin Vildmarken förvärvar Mitt Fiske

Fisket har varit en del av Magasin Vildmarken ända sedan premiärnumret kom ut i februari 2016. I ärlighetens namn har vi visat upp en ojämn nivå, inte på grund av avsaknad av intresse utan snarare på grund av bristande kunskap. Glädjande nog är detta problem nu löst då Mitt Fiske blir en del av Magasin Vildmarken.
Läs hela inlägget >>

Åland är fantastiskt!

Så körde vi av färjan igen. Fast denna gång i sällskap med Johan Broman och hans fräna nya båt. På menyn stod gädda, gädda, lite havsöring och eventuellt laxtrolling. Ingmar ”Pingo” Eriksson skulle än en gång guida oss runt i Ålands vackra arkipelag.

Läs hela inlägget >>

Rapala Super Shadow Rap

Rapala Super Shadow Rap kan vevas hem som en vanlig wobbler med en rullande gång, jerkas hårt för en oregelbunden bred sida-sida gång för att täcka vatten eller twitchas sakta när du vill stanna i huggzonen.

Läs hela inlägget >>

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com