Kategori: Fiske

Välj i menyn för att sortera bland olika kategorier.

Rapala Super Shadow Rap

Rapala Super Shadow Rap kan vevas hem som en vanlig wobbler med en rullande gång, jerkas hårt för en oregelbunden bred sida-sida gång för att täcka vatten eller twitchas sakta när du vill stanna i huggzonen.

Läs hela inlägget >>

Drömmen om storgäddan

Känslan att få göra ett stenhårt mothugg mitt i vevstoppet, och sedan känna de hårda knycken, är en dröm för de flesta sportfiskare. En gädda över tio kilo är en otroligt stor fisk och en magisk gräns många kämpar för att uppnå. Hur gör man då för att fånga just en sådan? Mattias Lilja har träffat sportfiskaren och fiskeprofilen Anton Tsvetkov.
Läs hela inlägget >>

Shimano Stella 1000FJ

Shimano Stella FJ är haspelrullen för dig som vill ha det bästa, bästa gällande känsla, driftsäkerhet, broms och kastegenskaper. Kroppen är gjord av magnesuim och fylld med Shimanos senaste teknologier.
Läs hela inlägget >>

Berggylta – den perfekta semesterfisken!

Är du som jag och har svårt att ligga i en solstol en hel dag? Varför inte ta med barnen, så din käresta får pressa ifred. För barnen är detta en uppskattad sportfisk. Har du varken respektive eller barn så är det en barnsligt kul fisk ändå, stark och stenhårda hugg! Text & foto: Alexander Pollack
Läs hela inlägget >>

Pryltips: Deeper FishFinder

Deeper FishFinder är ett innovativt bärbart ekolod för den moderna fiskaren. Utöver att du kan mäta djup och lokalisera fisk, kan du med Deeper även spara dina favorit‐fiskeställen, kolla rådande väderlek, ta bilder av dina triumfer och dela med dig av dem på Twitter, Facebook eller Google+.

Läs hela inlägget >>

Magiskt torskfiske i Norge

Niklas Wester har varit jakt- och fiskeintresserad ända sedan barnsben. Han är född och uppvuxen i Hallstahammar, men i mitten av 1990-talet flyttade han till Lycksele för att lättare kunna odla sina intressen. Trots de goda förutsättningarna i Lycksele med omnejd så brukar han varje år åka till Norge för att fiska.

Läs hela inlägget >>